Bäverröv och gamla klövar, gott?

Mår lite illa efter att ha läst ett stycke om ”naturliga aromer”. inte speciellt naturliga, trots namnet, Jordgubbsarom av grancellulosa, vaniljarom av ruttnade gran, ”naturlig”kycklingarom av 12 olika kemiska varor, utan kyckling, bara att börja med.

Är naturliga aromer verkligen naturliga?

Gelegodis med hallonsmak är det första jag kommer att tänka på. Gelatin av gamla hudar, klövar och brosk smaksatt med bäverröv. Nice!

Sk ”naturligt arom” med hallonsmak görs bla av bävergäll, en körtel i analregionen på bävern.

Annonser

2 comments on “Bäverröv och gamla klövar, gott?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s