Flyttdags

Småhuliganerna, Boo och Milou, flyttar imorgon till sitt ”forewerhome”, Lycka till hörni! Ni var ju rätt roliga men tuuusan så vilda, vi har minsann småkikat på er och snackats vid genom nätdörren. Och träffats har vi i mattes och husses knä, när ni varit på besök i STORA världen.

Istället kommer att par andra missar som behöver tillfälligt boende.

Vi andra, och huliganernas mamma Lady som bor med oss tills hennes egna hem dyker upp, hjälper husse med frukosten och matte med pluggandet. Hon ska bli klokare säger hon. Artro…nä Antronåt heter det hon ska lära sig. Matte pluggar i datorn på Empatia. Lycka till jamar vi bara!

Sen hörni är det så att Julen kommer snart. På lördag är det massor med Julmarknader, så passa på att gå på den närmast er, ett Katthems så klart, några andra räknas liksom inte. Vårt Katthem, Södertälje Katthem & Kattpensionat har stor Julmarknad nu på lördag.

Anna-Lena Wahlsten, från Kattliv, kommer att signera sin bok ”Tess berättelse ” så ni kan faktiskt träffa henne där. Och alla fina katter som lovat putsa pälsarna. Och fika kan ni göra också för en tjuga, stort kakbord är utlovat.

Sen kan man köpa en fin kalender som räcker hela året, till sig själv eller någon i julklapp#julklappstips#. Där får man för varje månad en ny katt att beundra och begrunda hur vi kan ha det .

Vi här hemma är pluggstöd, soffvärmare, kelförmedlare, snubbelfara(det tycker husse) och mentaltränare, #Mindfullness# ni vet, det är vi katter bäst på.

Visst ser jag mindfull ut!!
Matte skulle skriva ”katter” under bilden förut, då skrev autocorrect ”skatter” så för en gångs skull tyckte matte den hade rätt. Annars kallar hon den för autoincorrect.
/Granit den grå

Theo har vakten, grannen rör sig på sin sida om staketet.

Så, nu vet ni vad vi har för oss. Nu blir det frukost!

//Cirkus Boman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.