Riskfritt!

Det verkar vara helt riskfritt att ljuga sig in i Sverige och vårt ekonomiska stöd.

Mer och mer kommer fram om det bedrägeri som pågår på vår bekostnad. När våra gamla knappt får kaffe längre på sina boenden, personalen pressas till det yttersta och hinner inte ens sitta och prata en stund med den som vill.

Annons

4 kommentarer på “Riskfritt!

  1. De behöver inte ens ljuga – det förutsättes att de är lika ”ärliga” som svenskar – de behöver inte anstränga sig – de svenskar som ”tar emot dem” är så enormt naiva. Kan nämna att jag pratat med och fått bekräftat min uppfattning av två bruna läkare, som jobbade som städare på ett visst lasarett. Det viktigaste för oss, för mig, är att inte uttrycka sig rasistiskt, hmhm.

  2. Vi lever ju i ett samhälle där diskussion anses fult, att ta upp ett problem anses ännu värre och rasist kan bara svenskar vara. Suck!
    Jo, jag känner och umgås också med många från andra länder, bruna, gula och vita. Alla håller med att den svenska naiviteten och tron på att alltid veta bäst får andra länders befolkning att skratta åt oss. Och en del att utnyttja systemet för egen vinning.

    • Det förefaller mig som om politiker, som bär ansvaret för hur vårt samhälle tar hand om asylsökande m.fl., inte vågar ta ansvaret, inte vågar prata om det som är sanning för ”vanligt” folk. Jag är inte ett dugg förvånad över SD-s opinions-stöd och hoppas (elakt, va?) att deras parti får ännu större inflytande. Visst har jag en gräsligt elak attityd till dem, som tar sig till Sverige från andra sidan av ekvatorn??

  3. Nej, du har nog en inställning som är mycket vanlig. Jag ser gärna att de som verkligen behöver få stanna får det. Men är absolut emot det bedrägeri i stora mått som nu pågår! Tyvärr kommer SD att få många röster då vanligt folk, alltså inte PK politiker som är rädda om sina röster, ser vad som händer. Vi betalar vård, bostad och uppehälle åt människor som med berått mod ljuger och bedrar oss.Samtidigt bygger de hus och företag i hemlandet.Och spottar åt oss ”dumma svennar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.