Kantarellmacka

 

Vi snubblade ju på fina bleka kantareller på Skottvång igår.

Till kvällsmackan stekte jag dem i smör, saltade lite och hällde på en skvätt grädde som fick koka in nästan helt. Stuvningen la jag på Fazers runda rågkusar,  utan föregående smörning och så på med tunnhyvlat Västerbottenost.

Mums till ett glas rött en lördag kväll. Lika gott kunde det varit till en kopp te.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s